Koliko paketu treba da stigne na moju adresu?
Paketi najčešće stižu u roku 2-3 radna dana od narudžbe (u slučaju odabira plaćanja pouzećem) odnosno od primitka uplate.
Nisam dobio potvrdu narudžbe, jeste li ju zaprimili?
U slučaju da vam e-mail nije stigao na adresu koju ste ostavili, provjerite pretinac neželjene pošte (SPAM). Ako ga nema, kontaktirajte nas.
Što ako me nema doma kad dolazi dostava?
Na dan dostave dobit ćete SMS od GLS dostavne službe s okvirnim vremenom dostave, kao i brojem na koji se možete obratiti za dogovor novog vremena ili druge adrese dostave.
Sadržaj paketa je razbijen, što sad?
Na rukovanje paketa nakon što napusti naše sjedište ne možemo utjecati, ali možemo pomoći riješiti problem.
Slijedite upute u nastavku ukoliko primite oštećeni paket:
Ukoliko oštećenje nije vidljivo izvana a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:
1. Slika vanjskog pakiranja
2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa
Fotografije je potrebno poslati na email adresu reklamacije@volimljuto.com zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 48 sati nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam mogli nadoknaditi štetu.
Jeste li primili moju uplatu?
Uplata nam je vidljiva idući dan nakon podneva.
Je li moguće platiti pouzećem?
Da, moguće je platiti pouzećem. Tu opciju je potrebno odabrati prilikom narudžbe i dostavna služba tu uslugu naplaćuje 5kn odnosno cijena dostave se povećava za 5kn.
Mogu li naručiti dostavu za točno određeni dan ili sat?
Ne, dostava stiže u roku 2 radna dana od narudžbe/uplate, a na dan dostave dobit ćete SMS sa okvirnim vremenom dostave i brojem putem kojeg se možete dogovoriti za vrijeme dostave koje vam odgovara.