ŠTO JE O nama 7?

 

BBQ Hot Yard je projekt nastao iz ljubavi prema hrani, primarno prema BBQ načinu pripreme iste. Ljudima želimo pokazati da BBQ nije isto što je roštilj u našim krajevima, nego da to može biti puno više – želimo dokazati da se na roštilju može napraviti beskonačno mnogo različitih jela uz razne tehnike.

ŠTO VAM SVE NUDIMO?

 

Na adresi Brezovička cesta 21, Zagreb, imamo svoju BBQ Hot Yard trgovinu vrhunskom opremom za roštiljanje – od samih roštilja, preko različitih dodataka i pomagala, te sve do visoko kvalitetnih namirnica. 

Nudimo Premium BBQ Catering na bilo kojem događanju, i s menijem prema dogovoru, uz uvjet da sva jela radimo na roštilju. Glavna nit vodilja nam je da se držimo standarda koje postavimo i od njih nema odstupanja, odnosno – radimo pravi BBQ, bez kompromisa!

Kako cijela priča ne bi ostala samo na pružanju vrhunske hrane i opreme, nudimo vam i sudjelovanje na našim BBQ radionicama. Na njima, uz nas, imate priliku promatrati pripremu različitih namirnica i jela, te se također i iskušati u njoj. Naravno, sva pripremljena jela možete i kušati, u izdašnim porcijama.  

TKO SU LJUDI IZA BBQ HOT YARD-a?

Iza projekta stoji cijeli tim koji je pokrenuo VolimLjuto.com i SpicyDays.com, a glavni “krivac” i BBQ chef je Davor Šušković, koji stoji iza svojeg branda Davor’s Quadrillage.

BBQ TIM

O nama 8

davor šušković
bbq chef

Goran Vrabec

goran vrabec
hedonist, gurman i ljutoman

Naši partneri

Sommar Adria

Sommar adria
premium ugljen i briketi

Napoleon roštilji

napoleon roštilji
vrhunski roštilji i oprema

Oštar rub

Oštar rub
Vrhunski japanski noževi

Volim Ljuto

Volim Ljuto
ljuti umaci i drugi chili proizvodi