UVJETI KUPNJE

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na VolimLjuto.com web stranicama. Naručivanjem proizvoda s VolimLjuto.com kupac prihvaća trenutno važeće uvjete kupnje koji su navedeni u nastavku. BBQHotYard.com zadržava pravo promjene uvjeta kupnje i ne odgovara za gramatičke i ostale greške koje se mogu javiti u opisu proizvoda.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem web shop-a. Ako nekog od proizvoda trenutno nema na skladištu, kupca ćemo o tome pravodobno obavijestiti putem e-maila kojeg je naveo prilikom naručivanja proizvoda.

DOSTAVA I REKLAMACIJE

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Reklamacije primamo putem našeg online obrasca za reklamacije na adresi https://www.bbqhotyard.com/reklamacije

CJENIK DOSTAVE I ROK ISPORUKE

Roba neće biti poslana ako uplata nije vidljiva na našem žiro računu ili na bilo kojem drugom računu za odabranu vrstu plaćanja, osim ako se radi o narudžbi u kojoj je odabrano plaćanje pouzećem.m.

Osobno preuzimanje u shopu

Osobno preuzimanje robe je moguće je u našoj trgovini u radnom vremenu trgovine na adresi Brezovička cesta 21, Zagreb.

GLS dostavna služba Hrvatska

Paketi do 40kg težine šalju se GLS dostavnom službom i djelatnici ga dostavljaju do vaših vrata. Ovo je najsigurniji i najbrži način dostave. Cijena dostave GLS-om je 39 kn. U slučaju plaćanja pouzećem cijena dostave je 45,00 kn. Roba poslana GLS dostavnom službom obično stiže unutar 48 sata nakon slanja, a u većini slučajeva unutar 24 sata. Subota i nedjelja nisu uključene. Kada Vam robu pošaljemo, obavijestit ćemo Vas e-mail porukom i od tada se računa vrijeme dostave GLS dostavne službe. Narudžbe svježih papričica šaljemo od ponedjeljka do srijede kako se ne bi dogodilo da preko vikenda ostanu u skladištu dostavne službe. U slučaju dostave na otoke koji nisu povezani mostom s kopnom, rokovi dostave su duži i variraju od 4 do 10 dana.

IZNIMKE – POJEDINI OTOCI / POŠTANSKI BROJEVI

GLS dostavna služba ne dostavlja ne pojedine otoke nego se za dostavu koristi Hrvatska pošta. Cijena dostave za takve pakete je 69kn i ne postoji mogućnost plaćanja pouzećem, usluga dostave sadnica, kao ni usluga besplatne dostave iznad određenog iznosa narudžbe.

Navedeni uvjeti vrijede za poštanske brojeve navedene u nastavku: 23285, 20221,22233, 23286, 20222, 22234, 23287, 20223, 22235, 23291, 20224, 22236, 23292, 20225, 21430, 23293, 20226, 21432, 23294, 51561, 23281, 23295, 51562, 23282, 23296, 51552, 23283, 21225, 23284, 20290

GLS dostavna služba EU

Paket se šalje GLS dostavnom službom i djelatnici ga dostavljaju do vaših vrata. Ovo je najsigurniji i najbrži način dostave. Cijena dostave za pojedinu EU državu je prikazana u tablici ispod.

TABLICA CIJENA DOSTAVE

Dostava van EU

Dostava izvan EU nije moguća.

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se putem MyPoS.eu sustava za naplatu. Podaci o karticama koje unosite su sigurni i ne pohranjuju se na serveru koji koristimo, niti imamo uvid u njih.

Uplata na bankovni račun

Uplata se obavlja nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u email poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe. Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti ili preko internet bankarstva. Robu šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem računu, što je obično jedan radni dan nakon uplate.

BITNO: Ako koristite Revolut račun kao način plaćanja, molimo da pri plaćanju tada obavezno odaberete Plaćanje karticom kao način plaćanja, a ne bankovnu uplatu. Revolut računi nisu u RH, te banka zbog takve transakcije nama naplaćuje jako visoku naknadu. Ako zaprimimo takvu uplatu, bit ćemo primorani otkazati narudžbu te vratiti sredstva račun platitelja, umanjena za manipulativne troškove banke.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem nije moguće.

POVRAT ROBE

Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije plaćanja ili primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, Kupac ima pravo odbiti primitak paketa bez dodatnih troškova. Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi Kupac pošiljku može vratiti, a Prodavatelj će mu poslati ispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine. Kupac ima pravo na povrat sredstava u roku 14 dana od dana primitka proizvoda, bez navođenja razloga povrata.Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni uz priloženi račun koji je isporučio prodavatelj. Uz vraćene proizvode Kupac mora priložiti broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat novčanih sredstava.Troškove povrata robe do Prodavatelja snosi kupac.

Proizvod koji Kupac šalje na reklamaciju mora sadržavati račun koji je priložen za taj proizvod koji je dobio prilikom kupnje i obrazac za raskid ugovora kojeg možete skinuti ovdje.

Ukoliko u roku od 14 dana po preuzimanju robe Kupac ne pošalje pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena i da ste zadovoljni sa proizvodom. U slučaju povrata i zamjene ispravne robe zbog osobne greške, a ne zbog greške BBQHotYard.com, proizvodi moraju biti u originalnoj ambalaži. Trošak povrata ispravne robe snosi kupac. O reklamaciji Kupac je dužan Prodavatelja obavijestiti pismenim putem ili porukom e-pošte poslanom na adresu reklamacije@bbqhotyard.com

U slučaju opravdanog zahtjeva za povrat ili reklamacije, Prodavatelj će najkasnije u roku 14 dana od primitka pošiljke sa vraćenim ili reklamiranim proizvodima na transakcijski račun Kupca uplatiti iznos u prodajnoj vrijednosti vraćenog ili reklamiranog proizvoda.

Preuzmite obrazac za jednostrani raskid ugovora.

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.2.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU, svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i trgovci i potrošači, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sve o zaštiti osobnih podataka možete pronaći na našoj posebnoj stranici posvećenoj tome – Zaštita osobnih podataka.

DETALJNI UVJETI I ODREDBE

Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković sa sjedištem u Velikog Gorici vlasnik je internet stranice www.bbqhotyard.com Korištenjem ove internet stanice korisnik se slaže da je u potpunosti upoznat i suglasan s uvjetima navedenim na ovoj stranici kao i s uvjetima na stranici Zaštita osobnih podataka. Ukoliko se korisnik s uvjetima na slaže, ne bi trebao koristiti web stranice. Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković kao ni jedna treća osoba povezana s njim ne mogu ni na koji način jamčiti za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internetskih stranica.

Korisnik se slaže i potvrđuje da Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković nije odgovoran za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na korisniku. Izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki je kreirao prilikom korištenja web stranice www.bbqhotyard.com Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja internetske stranice i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Korisnike savjetujemo da periodički pročitaju uvjete korištenja i uvjete o zaštiti osobnih podataka. Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja. U slučaju da dođe do promjene Uvjeta korištenja i/ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti internetske stranice, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja i Izjavu o povjerljivosti podataka u izmijenjenom obliku.

Korisnici ne smiju putem ovih internetskih stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih, primjerice, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost itd., kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme. Sadržaj koji se nalazi na internetskim stranicama www.bbqhotyard.com u vlasništvu su Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković te su kao takvi zaštićeni zakonom, ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, prijenos, distribucija, povezivanje, objavljivanje ili na bilo koji način mijenjanje ovih internetskih stranica bez pismenog odobrenja Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković.

Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković može raskinuti poslovni odnos s korisnikom u bilo kojem trenutku i zadržava pravo odmah ukinuti korisničke račune korisnika u slučaju ponašanja korisnika koje Quadrillage obrt, vl. Davor Šušković smatra neprihvatljivim. U slučaju da je neka od stavki ovih uvjeta korištenja ništava, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta, te će preostali dijelovi ovih Uvjeta će ostati na snazi, a ništavna odredba će se zamijeniti valjanom odredbom koja po smislu i pravoj volji najviše odgovara odredbi koja je ništavna. Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava. Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Zagrebu i rješava se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.