Ako želite naučiti kako roštiljati, a uz to dobro jesti, piti craft pivo i dobro se zabaviti onda odaberite jednu od naših BBQ radionica. Radionice su interaktivne uz maksimalno 20 polaznika kako bi mogli individualno objasniti stvari i odgovoriti na sva pitanja.

Također, ako znate nekoga tko je apsolutni BBQ entuzijast ili jednostavno otvoren za nova iskustva, kupon za našu BBQ radionicu zvuči kao prikladno iznenađenje!

KUPON

Nekategorizirane

Kupon za BBQ radionicu

690,00 kn (91,58 €)

Za sve novosti vezane uz radionice pretplatite se na naš newsletter:

"*" označava obavezna polja

Slažem se s pravilima o zaštiti privatnosti*
Vaša privatnost je ozbiljna stvar i mi ju tako shvaćamo. Podaci koje nam ostavite će se obrađivati u skladu s General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679. Pretplatom na newsletter se slažete da primate transakcijske i promotivne email poruke od nas. Svoju privolu možete povući u bilo kojem trenutku i odjaviti se s ove liste.

PRIVATNE BBQ RADIONICE

BBQ radionice i edukacije smo u mogućnosti održati i za privatne grupe na našoj ili Vašoj lokaciji. Veličina grupe može biti već od 5 osoba na više. Za sva pitanja se možete javiti na email info@bbqhotyard.com ili na broj telefona 098/933-40-02

Online bbq radionice / edukacije

Prošle Grill & BBQ radionice