BBQ Hot Yard ponovno na Zagreb Burger Festivalu!

Sezona festivala već je u punom jeku i mi smo spremni za naš slavni povratak. Malo smo se razbahatili od prošle godine, ali obećajemo da je apsolutno opravdano. Opet ćete nas moći gledati u našem BBQ Hot Yard food truck izdanju s opasno ukusnom postavom od čak 4 neodoljiva burgera. Neke ste već imali priliku probati, ali kako ne bi bilo dosadno mi vam ipak donosimo jedno malo iznenađenje. Radi se o suradnji s Volim Ljuto u obliku burgera, po našem skromnom mišljenju, prilično dovitljivog imena. ????

Osim u Zagrebu, ovaj put nas Zagreb Burger Festival vodi u Varaždin na famozni Špancirfest gdje se družimo od 19.8. do 28.8. Tjedan dana kasnije se selimo u Zagreb gdje je sve i počelo. Tamo ćete od 8.9. do 18.9. moći iznenaditi i nagraditi svoje okusne pupoljke. 

4 burgera koji vas čekaju na nadolazećim Burger festivalima

TEXAS RANGER

SASTOJCI: 200g junetina, Brioche burger pecivo 130g, BBQ umak, luk, Cheddar sir, špek

OPIS: Klasik teksaškog roštilja. Jednostavnost i dim su upravo ono što ovaj Burger čine posebnim, a izreka “manje je više” upravo ovdje pokazuje svoju istinitost.

BBQ Hot Yard na Zagreb Burger Festivalu i Špancirfestu 2022. 1

MEXICAN MOLE

SASTOJCI: 200g junetina, Brioche burger pecivo 130g, Guacamole, Chipotle mayo, Cheddar sir

OPIS: Okusi Meksika naprosto pršte iz ovog burgera – od Guacamole umaka s avokadom, limetom, rajčicom, lukom i korijanderom pa do majoneze s Chipotle dimljenim papričicama. Ako želite probati nešto spektakularno ovo je burger za vas.

BBQ Hot Yard na Zagreb Burger Festivalu i Špancirfestu 2022. 2

AMERICAN CLASSIC

SASTOJCI: 200g junetina, Brioche burger pecivo 130g, džem od borovnice, kikiriki maslac, Hellfire Crispy Onion prženi luk

OPIS: Već omiljeni klasik. Nevjerojatna kombinacija klasičnog američkog doručka nalazi se u našem PBJ burgeru. Ako ste ljubitelj ovih sastojaka, vjerujemo da će vam se burger svidjeti, a ako još nikad niste probali kikiriki maslac s džemom, budite spremni na okusnu bombu koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

BBQ Hot Yard na Zagreb Burger Festivalu i Špancirfestu 2022. 3

KIMCHI KARD-ASIAN

SASTOJCI: 200g junetina, Brioche burger pecivo 130g, Kimchi by Volim Ljuto, Hishio mayo umak, cheddar, korijander

OPIS: Ime je možda smiješno, ali sastojci ovog burgera su i više nego ozbiljni. Burger u azijskom stilu sadrži Kimchi od Volim Ljuto, svježi korijander i Hishio majonezu. Umami na najvišoj razini.

BBQ Hot Yard na Zagreb Burger Festivalu i Špancirfestu 2022. 4

Jeste li vi uzbuđeni? Mi smo jako uzbuđeni!

Ovaj članak je objavljen u rubrici Novosti. Spremite link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)