BBQ Hot Yard ponovo dolazi u Veliku Goricu! Ovaj put radimo Grill & BBQ Masterclass u sklopu manifestacije Petek na Gorice te ćemo unutar 2h pokazati pripremu čak 5 različitih jela na roštilju! Za one koji ne znaju, Petek na Gorice je kulturna manifestacija Turističke zajednice grada Velike Gorice koja se odvija svakog prvog petka u mjesecu kod Muzeja Turopolja i okuplja brojne domaće OPG-ovce, udruge, klubove i društva žena te mnoge druge, koji predstavljaju sve od gastro delicija do unikatnih rukotvorina. Tako da, dok čekate ili nakon našeg BBQ Masterclassa, slobodno navratite do kojeg štanda i pokažite podršku!
 
Od Burgera i dimljene piletine, preko 12h dimljene svinjske lopatice pa sve do vrhunskog Txogitxu Ribeye Steaka i slatkog deserta s roštilja. Pokazat ćemo razne tehnike pripreme jela na roštilju, indirektno i direktno pečenje na visokim temperaturama, ali i pravi Low & Slow BBQ uz dimljenje na niskim temperaturama. Sve što pripremimo imat ćete naravno priliku degustirati!
 
Pridružite nam se na ovom dvosatnom gastronomskom užitku dok usput uživate u svima već omiljenoj manifestaciji – Petek na Gorice!
 
 

TERMIN: Petak. 05.04.2024. od 16:30 do 18:30

LOKACIJA: Turistička zajednica grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 2, 10410 Velika Gorica

CIJENA: 49€ po osobi

MENI RADIONICE:

  • Loaded nachosi s dimljenom piletinom
  • Texas style Burger
  • Pulled Pork – 12h dimljena svinjska lopatica
  • 60 dana dry aged Txogitxu Ribeye Steak
  • Desert s roštilja
Sva hrana i piće je uključeno u cijenu.
Radionice se održavaju bez obzira na vremenske (ne)prilike, no u slučaju jako nepovoljne prognoze radionicu ćemo pomaknuti na drugi termin uz mogućnost povrata novca za već kupljene kotizacije.

DO POČETKA JOŠ IMA

 
 
Grill & BBQ Masterclass - Petek na Gorice - 05.04.2024. 1

slike s prošlih bbq radionica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)